Header

Disneyland Paris onthult de medailles voor het Disneyland Paris Run Weekend 2019

Disneyland Paris onthult de medailles voor het Disneyland Paris Run Weekend 2019


Marne la Vallée, 14 juni 2019 - Het Disneyland Paris Run Weekend is weer terug van 19 tot en met 22 september 2019 en in deze vierde editie draait alles om avontuur. Voor dit evenement komen er nieuwe losse startbewijzen in verkoop en wordt het ontwerp van de nieuwe medailles onthuld.

Een geweldige sfeer, ongelooflijke kostuums, een kans om Disney Figuren te ontmoeten, runs door beide Disney Parken voor alle leeftijden en niveaus: alle ingrediënten van het Disneyland Paris Run Weekend. Goed nieuws! Op dinsdag 18 juni om 16.00 uur gaan nieuwe losse startbewijzen in de verkoop. Meer informatie is beschikbaar op http://run.disneylandparis.com.

Avontuur, runs voor iedereen en echte collectors items
De Disneyland Paris 5K begint de festiviteiten op vrijdag 20 september, met Simba uit The Lion King. Ook andere beroemde Disney Figuren zullen deze familievriendelijke run bijwonen. De volgende dag is de Disneyland Paris 10K gewijd aan Disney Prinsessen. De deelnemers zullen hen langs de route zien en bij de finish neemt iedereen een medaille mee naar huis met de moedige Rapunzel en haar schattige kameleon Pascal. De runDisney Kids Runs op zaterdag om 11 uur en 15 uur hebben het Neverland-thema en alle jongste deelnemers ontvangen een medaille met Peter Pan en vrienden.Omdat de liefde ook een groot avontuur is, toont de Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon (zondag 22 september) de geliefde koppels uit Disney films. Bij de finish ontvangen de deelnemers aan deze run een medaille met het meest iconische koppel in de animatiegeschiedenis - Mickey en Minnie Mouse – hardlopend in Disneyland Paris.En tenslotte kunnen hardlopers verschillende uitdagingen aangaan en meerdere runs lopen, waardoor zij een spectaculaire medaille aan hun collectie kunnen toevoegen. Deelnemers aan de 31K Challenge (10K + Halve Marathon) ontvangen een extra medaille met een vliegende Aladdin en de Geest siert de 36K Challenge-medaille (5K + 10K + Halve Marathon). En zoals altijd is het Kasteel van Doornroosje de magische afbeelding voor de medaille van de Castle to Château Challenge. Deze medaille wordt alleen toegekend aan hardlopers die in hetzelfde jaar de Disneyland Paris - Val d'Europe Halve Marathon en een runDisney Marathon of Halve Marathon in Walt Disney World in Florida hebben voltooid.Originele Disneyland Paris ontwerpen
Om medailles van uitzonderlijke kwaliteit te produceren, deed het team van het Disneyland Paris Run Weekend een beroep op de expertise van het Conception Artistic Design-team van de afdeling Merchandise. De originele ontwerpen worden achter de schermen van de Disney Parken geproduceerd, met aandacht voor detail voor dat essentiële vleugje magie.

Vanaf 18 juni kunnen verzamelaars ook replica's van alle medailles kopen in de vorm van pins die in beperkte oplage beschikbaar zijn bij de runDisney e-shop en voor iedereen op de runDisney Expo tijdens het evenement.
Het Disneyland Paris Run Weekend vindt plaats van 19 tot en met 22 september 2019. Voor boekingen en informatie: http://run.disneylandparis.com.

Over Disneyland Paris
Disneyland Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa en heeft 16.000 werknemers, 500 beroepen, 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Disneyland Paris is de nummer één werkgever in één vestiging in Frankrijk en de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne. Het resort bestaat uit het twee spectaculaire themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, zes Disney Hotels en twee Disney Nature Resorts met een totale capaciteit van meer dan 5800 kamers, twee congrescentra, het entertainmentcentrum Disney Village met thema-restaurants, winkels en een bioscoop, en een 27-holes golfbaan. Bovendien beheert Euro Disney Associés S.A.S, de werkmaatschappij van Disneyland Paris, het exploitatiesegment voor vastgoedontwikkeling van een terrein van 2.230 hectare, waarvan ongeveer 50% nog moet worden ontwikkeld. Een nieuw ontwikkelingsplan van 2 miljard euro, inclusief een transformatie van het Walt Disney Studios Park, voegt drie nieuwe gebieden toe die gebaseerd zijn op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met meerdere nieuwe attracties en live entertainmentervaringen. Het uitbreidingsplan is een van de meest ambitieuze ontwikkelings-projecten voor Disneyland Paris sinds de opening in 1992.