Header

GTST viert 90 jaar Mickey Mouse in Disneyland Paris

GTST viert 90 jaar Mickey Mouse in Disneyland Paris
Dit weekend is de cast en crew van Goede Tijden, Slechte Tijden in Disneyland Paris om 90 jaar plezier met Mickey Mouse te vieren tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest. Mickey ontving de acteurs en alle makers van de populaire en Nederlands langstlopende tv-serie voor het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park. Van dit feestelijke moment werd natuurlijk een groepsfoto gemaakt. De GTST cast en crew, waaronder Jette van der Meij, Everon Jackson Hooi, Ferri Somogyi, Marly van der Velden en Britt Scholte, heeft ook samen de Disney Christmas Parade gezien en beleeft samen de avondshow Disney Illuminations.

Jette van der Meij: “We vinden het heel bijzonder dat Disneyland Paris ons heeft uitgenodigd om met de hele cast en crew van GTST de 90ste verjaardag van Mickey te vieren. Ik heb genoten van de parade en vanavond gaan we nog naar het vuurwerk kijken! Zeker in deze periode van het jaar is het extra magisch. We zijn benieuwd wat ons de rest van het weekend nog te wachten staat.”

Vier Mickey én de magie van de Disney Parken gedurende het kerstseizoen in Disneyland Paris
Tijdloos, voor iedereen en iconisch: het begon allemaal met Mickey. De beroemdste muis uit de animatie-historie is voor veel gasten dé reden voor een bezoek aan Disneyland Paris en daarom viert hij op “zijn plek” dit bijzondere moment met een speciaal kerstprogramma.
Om 90 jaar magie en plezier te vieren gebruikt Mickey Mouse een aantal tradities om de gasten een kerst vol met verrassingen te bezorgen. Het feest vindt iedere dag plaats en duurt nog tot en met 6 januari 2019.